Selamlar, yemek tutkunları! Gözün aldandığı ama midenin yalan söylemediği Dürümcü Baba diyarına hoş geldiniz. Ayhan ATAMAN’ın 1989 yılında Yeşilköy’de kurduğu mütevazı restoran, 150 m2’lik alanda 15 personel ve 20 masadan, 109 özverili personeliyle, 2 kapalı ve 1 açık bahçe alanına sahip, artan ilgiye cevap veren hareketli bir işletmeye dönüştü. Değerli müşterilerinin talepleri.
Kuruluşundan bu yana temel prensibi değişmez: Hijyene öncelik vermek ve yalnızca en kaliteli etleri, sebzeleri ve malzemeleri tedarik ederek müşteri memnuniyetini sağlamak. Rahatlık ve güvenliğe olan bağlılıklarının bir göstergesi olarak, müşterilerin araçları için ücretsiz otopark ve vale hizmetleri sağlamaktadırlar.
Ancak Dürümcü Baba bir restorandan çok daha fazlası; bir deneyim. Türkiye’de bir ilk olan Kuyumcu Standı’nda hediyelik eşya çeşitleri ve en saygın firmaların Pırlanta ve Altın satış hizmetleri sunulmaktadır. Siz değerli misafirlerin kendilerini aileden biri gibi hissedebilecekleri, saygı ve sevgiyle karşılanabilecekleri bir ortam yaratmaya çalışmaktadırlar.
Yemek tutkunları, sevinin! Dürümcü Baba’daki en yeni ürünleri ve fiyatları keşfetmek istiyorsanız doğru yere geldiniz. Tüm menülerini doğrudan resmi kanallardan alınan güncel fiyatlarla derledik. O halde arkanıza yaslanın, rahatlayın ve Dürümcü Baba ile lezzet yolculuğunuz başlasın.