2016 yılında kurulan Nevco Holding markası Ercan Steakhouse, uzman ekibiyle müşterilerine en özel lezzetleri sağlıklı bir şekilde sunmakla özdeşleşmiştir.
“Dünyanın En Büyük Et Lokantası” unvanını taşıyan restoranları 10 bin metrekarelik geniş bir alana sahip. İşletmelerinde kullanılan etler Trakya’nın özel bölgelerinden özenle temin edilip, helal kesim ve hijyen kurallarına uygun olarak seçilip kesilmektedir.
Ercan Steakhouse, ürünlerinin doğallığına ve restoranın muhteşem atmosferine vurgu yaparak müşterilerinin keyifli deneyimlerine katkıda bulunmanın gururunu yaşıyor. Barbekü için özel olarak tasarlanmış kulübeler, şişeyle beslenen Japon Koi balıkları ve şirket içinde üretilen çeşitli ürünler, restoranın benzersizlik ve kaliteye olan bağlılığını sergileyerek müşterileri bekliyor.
Gıda mühendisleri tarafından sürekli denetlenen ürünleri, restoranda gıda güvenliği ve hijyeni sağlıyor. Ayrıca değerli müşterilerimiz biberonla beslenen Japon Koi balıklarını gözlemleme ve besleme fırsatına da sahip oluyor ve bu da yemek deneyimine ekstra bir keyif katıyor.
Ercan Steakhouse, gıda sektöründe deneyimli ve uzman kadrosu sayesinde en iyi kalite ve hizmet anlayışıyla hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Nihai hedef, misafirlerin restoranda geçirdikleri süre boyunca kendilerini rahat ve huzurlu hissetmelerini sağlamak, taleplerini en kaliteli ve en uygun fiyatlarla karşılamaktır.