Geleneğin her yemeğinde lezzetle buluştuğu Kayseri Mutfağı ile Türkiye’nin kalbinde bir mutfak yolculuğuna çıkın. Kayseri’nin kültür merkezinde yer alan mutfakları, klasik Türk lezzetlerinin özünü taşıyan el yapımı, ev yapımı yemekler sunmaktan gurur duymaktadır. Yüzyıllar boyu farklı medeniyetlerden etkilenen zengin bir mutfak mirasına sahip olan Kayseri mutfağı, bölgenin eşsiz un ve et bazlı yemek karışımını sergileyen lezzetli lezzetlerin buluşma noktasıdır.
Kayseri Mutfağı’nda, Kayseri mutfak geleneğinin özgün lezzetlerini koruyarak, her yerdeki yemek severlerle paylaşmayı amaçlıyoruz. 1996’daki kuruluşundan bu yana, bölgelerini tanımlayan zengin lezzet dokusuna saygı gösteren yemekler üretmeye kararlıdırlar. Yeni şubeleri de dahil olmak üzere 5 ilde 20 lezzet noktasıyla, şeflerinin uzmanlığı, dört usta ve her lokasyondaki güler yüzlü personeliyle, Kayseri mutfağının mirasını yaşatmaya devam ediyorlar.
Efsanevi Kayseri Mantısından, aromatik Patlıcan Güvecine ve leziz Etli Yaprak Dolmasına kadar menüleri, nesilden nesile aktarılan köklü tariflerin bir kanıtıdır. Her yemeğin titizlikle mükemmel bir şekilde hazırlanması, her lokmanın Kayseri’nin mutfak mirasının bir kutlaması olmasını sağlıyor. Kaliteli ürünler ve eşsiz lezzetlerle müşteri beklentilerini aşmaya çalışırken, yaptıkları her işte müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı misyon edinmişlerdir.
Devletin en üst kademelerinden en mütevazi sofralara kadar sofralarda yerini almış, zamansız bir klasik olan Kayseri Mantısı ile Kayseri mutfağının lezzet geleneğini yaşayın. Eşi benzeri olmayan sulu bir kıvama sahip olan Kayseri Mantısı, salça ve sade yağ ile hazırlanan leziz et suyunda pişiyor, ardından mis kokulu fesleğen, karabiber ve sumak ile süslenerek unutulmaz bir yemek deneyimi yaşatıyor.