Papyon Burger, 2014 yılında eğitim için İstanbul’dan Kayseri’ye gelen Enes Görgülü’nün hayallerindeki işi gerçeğe dönüştürmesiyle heyecan dolu bir yolculuğa çıktı. Kayseri’nin ilk el yapımı burgerinin üretildiği Talas semtindeki 70 m2’lik mütevazı işletme, bugün 270 m2’lik ferah bir restorana dönüşerek güler yüzlü personeli ve müşteri memnuniyetiyle hizmet vermektedir.
Müşterilerin onlara olan sevgisi, kendilerine özgü formülle hazırlanan köfteleri, sevilen sosları, baharatları ve sınırsız patates porsiyonlarıyla birleşince genişlemenin yolunu açtı. Büyümenin ve personel istihdamının mutluluğunu yaşayan Papyon Burger, 2020 yılında 350 m2’lik Köşk şubesini hizmete açarak ailesini genişletmeye karar verdi.
Ekipleri büyüdükçe müşterilerinin deneyimlediği zevki artırma konusundaki kararlılıkları da arttı. 2022 yılında veteriner hekim gözetiminde üretim hızlarını artırmak ve hijyen standartlarına %100 uyumu garanti etmek için bir üretim tesisi kurdular. Üretim tesisindeki öncelikli hedefleri hijyenik, sağlıklı, katkısız, tamamen el yapımı burgerler yaratmaktı. Yol gösterici prensip değişmedi: Müşterilere, çocuklarının tüketmesine izin vermeyecekleri hiçbir şey sunulmayacaktı.
Papyon Burger markasını sağlam temeller üzerinde güçlendirme yolunda bir adım daha atarak, depolama, lojistik, soğuk zincir, muhasebe, veteriner ve gıda mühendislerinden oluşan bir ekip, bir eğitim ekibi, bir denetim ekibi ve bir mimari ekip ile tüm birimleri kurumsallaştıracak şekilde birleştirdiler. . Ana amaç, mükemmellik ve kaliteye olan sarsılmaz bağlılık üzerine kurulu bir marka olarak Papyon Burger’in evrimi olmaya devam etti.