1982’den bu yana zamana meydan okuyan mutfak deneyimleri yaratan geleneğin lezzetle buluştuğu Ziya Şark Sofrası’na hoş geldiniz. Lezzetin 38. yılını kutlarken, eşsiz lezzetleriyle anılan Şanlıurfa’nın zengin mutfak mirasını da yaşatmaya devam ediyorlar. yemek pişirme teknikleri ve canlı kültürel doku.
Etin ateşsiz ustalıkla pişirildiği ve geceleri melodilerin yankılandığı Şanlıurfa’nın kalbinde Ziya Şark Sofrası, bölgenin asırlık mutfak geleneklerine saygı duruşunda bulunuyor. İkonik Urfa Kebaplarından iştah açıcı Adana spesiyalitelerine kadar her yemek, Doğu mutfağını tanımlayan zengin lezzet dokusuna bir saygı duruşu niteliğindedir.
Ziya Şark Sofrası, Bakırköy’deki mütevazi başlangıcından bu yana, Fatih, Florya, Sirkeci, Beylikdüzü, Kavacık, Koşuyolu ve Beylerbeyi’ndeki şubeleriyle tüm İstanbul’a yayılmıştır. Her şubesiyle kalite ve özgünlüğe olan bağlılığını daha da ileri taşıyarak, Doğu Türkiye’nin lezzetlerini dünyaya tanıtma çabasındadır.
Menülerinde etli kebaplardan ağız sulandıran ızgaralara, lezzetli mezelere ve leziz tatlılara kadar çeşitli lezzetler yer alıyor. Canınız ister Adana Kebap’ın dumanlı lezzetlerini ister Lahmacun’un kremalı lezzetini arıyor olun, Ziya Şark Sofrası eşi benzeri olmayan bir lezzet yolculuğu vaat ediyor.