Vahdettin, Kenan ve Fuat Kargılı’nın kurduğu lezzet cenneti Kanaat Lokantası’nda geleneğin ve lezzetin kalbine adım atın. Sütlü tatlılar ve dondurmanın 150 yıllık mirasına derinden kök salmış olan bu tesis, 55 kişilik çalışandan oluşan ekibi ve 220 kişiye kadar misafir ağırlama kapasitesiyle gurur duymaktadır. Kanaat Lokantası, günlük 100-120 çeşit taze tatlı üretiminin yanı sıra zeytinyağlı lezzetler, sıcak yemekler, dondurma ve yoğurt çeşitlerinden oluşan zengin bir menüyle mükemmelliğe kendini adamıştır.
Davetkar ortamı ve leziz menüsünün ötesinde Kanaat Lokantası, lezzetlerini kapılarının ötesine taşıyor. Yenilikçi paketleme teknikleri ve kaliteye olan sarsılmaz bağlılık sayesinde müşteriler, restoranın sunduğu ikramların tadını evlerinin veya ofislerinin rahatlığında çıkarabilirler. Samimi toplantılardan büyük kutlamalara kadar Kanaat Lokantası, özenle hazırladığı yemek ve tatlılarının her anı benzersiz bir lezzet ve incelikle süslemesini sağlıyor.
Aile geleneğine sahip olan Kanaat Restoran, yalnızca bir yemek mekanı değil aynı zamanda nesillerin bir araya geldiği saygın bir kurumdur. Restoran, üretim, satın alma ve hizmetin her yönünü denetleyen bir aile üyesiyle sıcaklık ve aşinalık duygusu yayıyor. Burada, mutfak ustalığı çağlar boyunca aktarılıyor; deneyimli ustalar, gelecek nesille birlikte çalışarak kırk yıllık deneyime sahip oluyor ve geleneksel tekniklerin ve çağdaş yeteneklerin kusursuz bir karışımını sağlıyor.
Felsefesinin temelinde Kanaat Lokantası, Türk mutfağına kök salmış değerleri korurken, farklı müşterilerinin beklentilerini aşmaya çalışmaktadır. En iyi malzemeleri titizlikle tedarik etmekten kaliteden ödün vermeden makul fiyatlar sunmaya kadar yemek deneyiminin her yönü özenle seçilmiştir. Ayrıca restoran, Osmanlı-Türk mutfağının zengin mutfak mirasını korumaya, unutulmaya yüz tutmuş tatlara yeniden hayat vermeye, bunları gurur ve tutkuyla seçkin damak zevklerine sunmaya kendini adamıştır.