Seraf Restaurant, seçkin müşterileri, mutfakta mükemmelliğin kaliteli malzemelerle eş anlamlı olduğu bir dünyaya çağırıyor. Üstün malzeme arayışı onları Türkiye çapında bir yolculuğa çıkarıyor ve her yemeğin mümkün olan en iyi, en taze ürünlerle hazırlanmasını sağlıyor.
Seraf, taze baharatlarını küçük bir bahçede yetiştirmekten gurur duyuyor ve her öğüne kişisel bir dokunuş sağlıyor. Yemeğinize aromatik özünü veren kekik, sofranızı süslemeden dakikalar önce dalından toplanıyor. İster Seraf Restaurant’ta ister Seraf Dükkan’da olsun, yalnızca en iyi ve en taze malzemeleri kullanma kararlılığı, her ne pahasına olursa olsun sadık kaldıkları bir prensiptir.
Nefis yemeklerinde öne çıkan kuzu eti, bütün karkas olarak temin edilen ve kasaplarda işlenen Trakya kıvırcık kuzusundan geliyor. Kaliteye olan bu bağlılık, menünün her köşesine kadar uzanıyor; burada her yemek, mutfak mükemmelliğinin amansız arayışının bir kanıtıdır.
Corbalar (Çorbalar), Zeytinyağli ve Soğuk Başlangiçler (Zeytinyağlı ve Soğuk Başlangıçlar), Salatalar (Salatalar), Seraf Lahmacun, Sıcak Baslangıçlar (Sıcak Başlangıçlar), Yöresel Yemekleri (Yöresel Yemekler) gibi kategorilerin yer aldığı menüdeki çeşitli lezzetleri keşfedin. , Tadim Menusu (Tadım Menüsü), Izgaralar (Izgaralar), Garnitürler (Yan Taraflar), Tatlılar (Tatlılar), Soğuk İçecekler (Soğuk İçecekler), Sıcak İçecekler (Sıcak İçecekler) ve Taze İçecekler (Taze İçecekler). Her bir lezzetin, zanaatlarının sanatının bir kanıtı olduğu bir mutfak yolculuğunda onlara katılın.